Heeft uw computer de geest gegeven of een virus opgelopen? DUO Computers repareert alle merken computers en laptops. Heeft u de meest gestelde vragen al doorgelezen hieronder? Doe dit eerst. Dat scheelt u dan wellicht een berichtje. 🙂

Heeft u een reparatieverzoek voor ons? Vult onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Meest Gestelde Vragen

Hoe lang duurt een Reparatie?
De reparatietermijn bedraagt minimaal 2 werkdagen. Als we na 5 werkdagen nog geen updates hebben gegeven nemen we sowieso via SMS of telefoon contact met u op.
Wat kost een Reparatie?
Dat is per reparatie verschillend want het ene probleem is het andere niet. Doorgaans rekenen wij als minimum voor korte ingrepen €15. Bij reparaties buiten de garantietermijn of niet geconstateerde klachten wordt minimaal € 48,- onderzoekskosten in rekening gebracht.
Hoe blijf ik op de hoogte van de status van mijn Reparatie?
Voor informatie over de voortgang van de reparatie of installatie kunt u mailen naar info@duocomputers.nl of een sms sturen naar 06 154 07 224 onder vermelding van uw RA nummer (vermeld op de reparatiebon/factuur).
Wat gebeurt er als mijn reparatie klaar is?
Wanneer de reparatieopdracht is uitgevoerd ontvangt u hiervan een sms-bericht op het door u achtergelaten mobiele telefoonnummer.
Kunnen jullie ook een computer ophalen bij mij thuis?
We hebben ook een haal- en breng-service, neem contact op en we halen de pc of laptop voor € 15 euro op. Dit geldt alleen binnen Amersfoort.
Kunnen jullie laptop schermen vervangen?
Dat kunnen wij zeker, maar het hangt af van het soort laptop wat de prijs zal zijn voor zo’n scherm. De kosten voor de arbeid komen daar nog los bovenop. Ook dit is afhankelijk van hoe moeilijk het is om een scherm te vervangen. Bij laptops met touchscreens zal de verwerkingstijd langer zijn dan bij “normale” schermen.
Waarop geven jullie garantie?
DUO Computers levert op de door ons uitgeleverde hardware 6 maanden garantie. Dit is dus puur hardwarematige garantie. Fouten in de software door bijvoorbeeld eigen toedoen of installatie vallen niet onder deze garantieregeling.
Hoe gaan jullie om met dataverlies?
DUO Computers is niet aansprakelijk voor uw software en gegevens, wij verwachten dat u zelf een back-up maakt van al uw bestanden. Het kan zijn dat door sommige reparaties, data en software verloren raakt. Wij zullen echter uiteraard ons best doen om dat niet te laten gebeuren.
Hoe kunnen we iets terug doen voor jullie?
Een appel kruimeltaart gaat er altijd in bij ons, maar u zou natuurlijk ook lid kunnen worden van de “DUO Club” zodat we u nog beter kunnen helpen en u ons nog beter kan supporten!