Heeft uw computer de geest gegeven of een virus opgelopen? DUO Computers repareert alle merken computers en laptops. Door 20 jaar ervaring kunnen we in de meeste gevallen aan de balie een prijs-indicatie geven. In overleg, en tegen een meerprijs, is spoed-reparatie mogelijk  (indien alle onderdelen op voorraad zijn).

We hebben ook een haal- en breng-service, neem contact op en we halen de pc of laptop voor € 15 euro op. Dit geldt alleen binnen Amersfoort.

Hoe werkt een reparatie?
De reparatietermijn bedraagt minimaal 2 werkdagen. (Bij reparaties buiten de garantietermijn of niet geconstateerde klachten wordt minimaal € 48,- onderzoekskosten in rekening gebracht.) Voor informatie over de voortgang van de reparatie of installatie kunt u mailen naar info@duocomputers.nl of een sms sturen naar 06 154 07 224 onder vermelding van uw RA nummer (vermeld op de reparatiebon/factuur).

Wanneer de reparatieopdracht is uitgevoerd ontvangt u hiervan een sms-bericht op het door u achtergelaten mobiele telefoonnummer.


Heeft u een reparatieverzoek voor ons? Vult onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Belangrijke informatie!!!

DUO Computers is niet aansprakelijk voor uw software en gegevens, wij verwachten dat u zelf een back-up maakt van al uw bestanden. Het kan zijn dat door de reparatie data en software verloren raakt.